Magyarkeszi Község Önkormányzata
7098 Magyarkeszi, Szabadság u.2.
Tel: 74/478-785 Fax: 74/578-005
e-mail:mkesziph@ freemail.hu www.magyarkeszi. fw.hu

Pályázat azonosítószáma: TOP-3.2.1-15-TL1-2016-00015


Pályázat címe: Magyarkeszi Általános iskola 2 db épületének komplex energetikai fejlesztése


Kedvezményezett neve: Magyarkeszi Község Önkormányzata


Szerződött támogatási összeg: 92 538 862 Ft


Támogatás mértéke (%-ban): 100%


Projekt tartalmának bemutatása:


A releváns projekt keretén belül a Magyarkeszi általános iskola 2 db épületének komplex energetikai felújítása valósul meg. A fejlesztés során szigetelésre kerül a padlásfödém, a külső falak, valamint a lábazat mindkét épület esetében: Alsó iskola esetében a födémszigetelés 571 m2, a falszigetelés: 404,43 m2. A szigeteléshez kapcsolódnak még kiegészítő munkálatok a csatolt költségvetés alapján. Felső iskola esetében az ajzat és födémszigetelés 599 m2, a falszigetelés: 784,87 m2. A szigeteléshez kapcsolódnak még további kiegészítő munkálatok.


A külső nyílászárók kicserélésre kerülnek, új modern a TNM rendeletben foglaltaknak megfelelő fahatású műanyag nyílászárókra részlegesen, mivel már volt nyílászáró csere az épületeken. A fűtési rendszer korszerűsítésre kerül: mindkét épület esetében cserére kerül a kazán, a hő leadók és a csővezetékek a szükséges kiegészítő gépészeti munkálatokkal. A napelemes rendszer az épületek villamos energia fogyasztását is fedezi.


A projekt keretén belül akadálymentesítés is megvalósul, az alsó iskola vonatkozásában (Köztársaság u. 8-10.): akadálymentes nyílászárók kerülnek elhelyezése, akadálymentes wc kerül kialakítása, valamint infokommunikációs akadálymentesítés is megvalósul. A felső iskola (Hősök tere 12.) .) esetében akadálymentes nyílászárók elhelyezésére, akadálymentes wc kialakítása, infokommunikációs akadálymentesítés kerül sor.


A projektmenedzsmenti feladatok ellátása keretében Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal biztosítja a projekttervben megfogalmazott céloknak megfelelő teljesítések, eredmények elérését, továbbá elősegíti a rendelkezésre álló erőforrások optimális kihasználását és a vállalt határidők pontos betartását.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.09.30.